Vragen voor de professional


 • Online coaching: hoe gaat dat?
  Simpel vanachter computer of tablet. In de meeste gevallen via emailberichten, op zelf gekozen momenten.
  Lees meer: Online coaching. Hoe gaat het?

 • Wat zijn vragen of problemen waar online coaching geschikt voor is?
  Meestal zijn de themaís verbonden aan persoonlijke effectiviteit. Iemand wil begrijpen hůe of waardoor zaken gebeuren waarvan hij last heeft. Om vervolgens inzicht te krijgen wat hij zou kunnen doen of veranderen.
  Lees meer: Over welke problemen kan het gaan?

 • Waarom is online coaching zo passend voor medische professionals?
  E-coaching is flink aan het doordringen als effectieve werkmethode in de wereld van behandelaars. In hun drukke werkomgeving is het lastig om tijd voor zichzelf te vinden. Online coaching biedt hiertoe korte en effectieve momenten. Persoonlijke effectiviteit Ėgedrag en functioneren- is een minder belicht thema in opleidingsprogrammaís voor medische professionals. Klassieke training is qua werkvorm daartoe ook minder geschikt. Online coaching zet de persoon zelf volledig in het licht van aandacht en zelfwerkzaamheid. Daarbij komen allerlei praktische voordelen, zoals het ontbreken van reistijd, vrijheid van agendaplanning, geen standaard aantal sessies . Het schijnbaar onpersoonlijke contact met een coach is eigenlijk een pluspunt.
  Lees meer: Waarom werkt online coaching en De medische professional

 • Hoe kan ik starten?
  Simpelweg door aanmelding voor een gratis intake. Lees ook de beschrijving van de werkwijze.

 • Hoe beŽindig ik een online traject?
  Als een traject is gestart is reeds een afspraak gemaakt en in de offerte vastgelegd over de beoogde duur en het aantal contactmomenten. Tijdens het traject kan dit worden aangepast. In feite kan de cliŽnt online te allen tijde met onmiddellijke ingang het traject beŽindigen.
  Lees meer: Stappenplan

 • Wat doe ik en wat doet de coach in een online traject?
  Online coaching gaat uit van de behoefte, het initiatief en de actie van de gecoachte. Het gaat om zelfregie. Als deze niet duidelijk aanwezig is loopt het traject moeizamer. De coach heeft de taak en verantwoordelijkheid deze elementen zo goed mogelijk aan te spreken, aan bod te laten komen of te ondersteunen.

 • Wat zijn de kosten?
  De kosten zijn afhankelijk van duur en aantal contactmomenten. Een deel van de kosten dient vooraf te worden betaald.
  Lees meer: Tarieven